1. advokatsamfundet.dk
Oplysning om advokatrådgivning, herunder en oversigt over de 109 advokatvagter i Danmark, hvor man kan få gratis advokathjælp.

2. aktienyt.dk
For alle der ønsker at investere i aktier, og som ønsker at foretage on-line-investeringer. Nyheder om aktier, kurs-opdatering hver time døgnet rundt samt links til relevante sites.

3. aktiveforbrugere.dk
Danmarks grønne forbrugerorganisations hjemmeside med bl.a. oplysninger om fødevarers sundhed og mangel på samme.

4. ankeforsikring.dk
Hjemmeside med kendelser fra Ankenævnet for Forsikring. Her kan man se, hvad forbrugerne klager over og hvordan klagerne afgøres.

5. betaling.dk
Om forbrugersikkerhed og om, hvordan man gør, når man vil handle og betale sikkert over nettet.

6. bilpriser.dk
Oversigt over priser på brugte biler, og med få klik kan du finde markedsprisen på din brugte bil - eller prisen på den brugte bil du tænker på at købe.

7. biltorvet.dk
Bilbranchens egen portal med bl.a. mulighed for at sammenligne nye og brugte biler.

8. bl.dk
Boligselskabernes Landsforenings hjemmeside med oversigt over og adresser på almene boligselskaber og dokumenter som f.eks. vedtægter, lejekontrakter m.m.

9. boliga.dk
En spændende side som Dansk Ejendomsmæglerforening ikke er glade for. Her kan du for eksempel se at priserne på huse til salg i maj 2007, gennemsnitlig er sat ned med 30 millioner kr. om dagen. Følg priserne i din kommune her.

10. boligadvokaterne.dk
Syv århusianske advokaters udmærkede hjemmeside med aktuel information for huskøbere og ?sælgere.

11. boligpartner.dk
Uafhængig ejendomsmæglers glimrende og aktuelle informationer for boligkøbere og -sælgere. Velskrevet og letforståelig med gode eksempler på forskellige former for lån m.m.

12. boligsiden.dk
Boligsiden er en service udviklet af Dansk Ejendomsmæglerforening for at give dig et samlet overblik over alle de boliger, der er til salg på Internettet netop nu. Oplysningerne opdateres flere gange i døgnet og hermed sikres du altid adgang til de nyeste oplysninger.

13. borger.dk
Kommunedatas faktabase med en lang række nyttige nøgletal om alle landets kommuner; bl.a. om skat, økonomi, service, børnepasning m.m. Der er også en interaktiv del, hvor man kan få beregnet, hvad man får i boligsikring, børnebidrag m.m. Skal man skifte bank, kan man downloade blanketten "Oplysning til pengeinstitut" her, udefylde den og sende den til kommunen. Så bliver børnebidrag, boligsikring m.m. overført til den nye bank eller sparekasse.

14. borsen.dk
Dagbladet Børsens portal med nyttige informationer for alle, der ønsker at følge med i den økonomiske udvikling, opdaterede børskurser m.m.

15. CIA World Factbook.com
Her finder du alt det CIA har om alle lande i hele verden. Befolkning, geografi, regering, økonomi, militær, udbredelse af kommunikationsmuligheder og meget mere.

16. dankort.dk
Alt om dankort - bl.a. også oplysninger om, hvad man gør, hvis man mister sit dankort m.m.

17. dmi.dk
Alt om vejret i Danmark og resten af Verden. Se for eksempel i grafikken under "Byvejr" hvor meget og hvornår det vil regne i din by.

18. dr.dk/penge
Danmarks Radios pengeside med bl.a. en brevkasse og en ordbog over privatøkonomiske begreber.

19. dst.dk
Danmarks statistik med mange interessante oplysninger om Danmarks demografi (befolkningsbeskrivelse), økonomi m.m. Bl.a. kan du også beregne hvad en kroner i 1968 er værd i dag, eller omvendt.

20. domstol.dk
Her kan du finde oplysninger om de sager, som behandles i det danske retssystem.

21. ecoweb.dk
Oversigt over økologiske varer, forhandlere m.m.

22. edbpriser.dk
Her finder du altid den billigste pris på computere, softvare, foto, video, mobil, kontormaskiner m.m. og ofte er der flere tusinde kroner at spare.

23. elsparefonden.dk
Gode råd om energibesparelser. Man kan også få beregnet sit eget forbrug af el og varme. Det er også her du kan danne dig et billede af prisniveauet på hårde hvidevarer. Et must for enhver, der skal ud og købe køleskab, fryser, vaskemaskine og andre hårde hvidevarer.

24. euroinvestor.com
Fremragende portal med oplysninger for alle, der vil investere i værdipapirer.

25. familieadvokaten.dk
Yderst brugbar og relevant site med informationer om bl.a. ægteskab, papirløse forhold, særbørn, testamenter osv., herunder vigtige love. Med artikler om privatøkonomiske spørgsmål og en brevkasse, hvor man kan stille og få besvaret juridisk-økonomiske spørgsmål. Den indtil videre bedste hjemmeside for alle, der ønsker information om hverdagsjura.

26. fbr.dk
Forbrugerrådets hjemmeside med oplysninger om forbrugerspørgsmål, nyheder m.m.

27. forbrug.dk
Forbrugernes Hus' hjemmeside med information om forbrugerspørgsmål, herunder pjecer, tests og det såkaldte familiebudget, hvor man kan sammenligne forbruget i sin egen husholdning med forskellige modelfamilier. En dejlig guide til hjælp når du skal fjerne pletter, samt information fra forbrugerombudsmanden. Desuden benzinguiden, hvor man kan følge udviklingen i benzinpriserne dag for dag.

28. forbrugerliv.dk
Net-indkøbsforening med mange tilbud inden for såvel dagligvarer som tøj, møbler m.m.

29. forbrugersikkerhed.dk
Foreningen af Danske Internethandlere’s side med oplysninger om bl.a. sikkerhed ved nethandel.

30. forsikringsoplysningen.dk
Oplysninger om forsikringsspørgsmål. Læs om de forskellige typer forsikringer. Mange nyttige informationer -dog ikke om priser.

31. forsikringsluppen.dk
Her kan man sammenligne priser og dækninger på hus- , familie- og bilforsikringer. Bag sitet står rancheorganisationen, Forsikring & Pension, og foreløbig er ca. halvdelen af de danske forsikringsselskaber med. Se også forsikringsagenten.dk

32. friluftskortet.dk
Skov- og Naturstyrelsens side med 343 vandreruter, 43 badesteder ved søer, 35 rideruter, 275 bål- og grillpladser, 59 naturlegepladser, 120 hundeskove, 92 fugletårne, 95 skovsøer med frit fiskeri, 322 lejrpladser og overnatningssteder samt 43 geologiske steder.

33. fritid
Side med masser af links til fritidsrelaterede sider.

34. greenhome.dk
Hjemmeside om grøn levevis, hvor man bl.a. kan tjekke sit eget energiforbrug.

35. hvorlangtpaaliteren.dk
Færdselsstyrelsens gode oversigt over de forskellige bilmærkers benzinforbrug - og dermed de forskellige ejerafgifter.

36. ifr.dk
For alle med interesse for investeringsforeninger.

37. job - indexa.dk/job
Side med masser af links vedrørende job.

38. jobnet.dk
De 91 Jobcentre over hele landet er den fælles indgang for jobsøgere, ledige og arbejdsgivere. Du kan se ledige jobs og lægge dit cv ind i en cv-bank, så du bliver matchet med ledige jobs, der passer til dine kvalifikationer.

39. juraport.dk
Glimrende og brugervenlig guide til juridiske informationer, lovstof m.m. og med en god "oversættelse" af lovtekster. Tre bibliotekarer står bag portalen.

40. klagetjek.dk
Forbrugerstyrelsens nye og glimrende site om, hvordan man klager over køb og om, hvordan man i det hele taget er stillet som forbruger i købeloven m.m.

41. kongelobet.dk/telefonbogen
Alle virksomheder i denne telefonbog støtter både det frivillige foreningsarbejde i Danmark og hjælpearbejde i Afrika. Støt dem der støtter.

42. krak.dk
En fremragende side hvis du ikke ejer en GPS, men gerne vil finde vej uden problemer.

43. miljoeogsundhed.dk
læs her om et grønnere liv, find nogen at dele bilen med osv.

44. minreklame.dk
Siger du "Nej tak" til at få flere kilo reklamer ind ad døren hver måned, kan du alligevel læse ugens tilbud i de største og vigtigste supermarkeder på denne netadresse. Du kan også skræddersy din egen elektroniske tilbudsavis.

45. morningstar.dk
Et meget nyttigt site for alle, der investerer i investeringsforeninger. Nettjenesten sammenligner danske og udenlandske investeringsforeninger, og tildeler dem fra en til fem stjerner alt efter deres resultater. Det er gratis at klikke ind og læse vurderingerne og analyserne.

46. mybanker.dk
Frenragende oversigt over, hvad de forskellige banker tager i rente- og gebyrsatser på diverse typer lån. Klik ind her, før du skal i banken og forhandle om renter og gebyrer. Sitet udvikles løbende og har nu også en sammenligning af prisen på kreditkort og lån fra finansieringsselskaber samt en interaktiv gebyrberegner m.m. Et must for enhver der skal ud på lånemarkedet.

47. offentlig - indexa.dk/offentlig
Guide til offentlige hjemmesider.

48. penge - indexa.dk/penge
En side til masser af links om økonomi.

49. penge.dk
Bladet Penge & Privatøkonomis hjemmeside med dele af bladet samt en interessant, interaktiv del, hvor man kan beregne og sammenligne diverse priser, f.eks. på forsikringer.

50. pengepriser.dk
Pengepriser.dk giver dig oplysning om priserne i danske banker, spare- og andelskasser. Pengepriser.dk gør det muligt for dig at sammenligne priser på et enkelt produkt eller for en husstands vifte af bankydelser.

51. pensionsinfo.dk
En række pensionsselskabers fælles oplysningstjeneste. Generel information om pensioner. Desuden kan man få overblik over sine egne pensioner i ATP samt i de pensionsselskaber, der er med i tjenesten.

52. rejser - indexa.dk/rejser
En side med et væld af links til rejseoplevelser.

53. rejseplanen.dk
En af de mest benyttede hjemmesider i Danmark. Rejseplanen fortæller dig præcis, hvordan du kommer fra A til B med regionale og lokale trafikselskaber i hele landet.

54. retsinfo.dk
Statens juridiske onlinesystem med bl.a. dokumenter fra folketinget, Information om juridiske spørgsmål, rummer bl.a. flere love end familieadvokaten.dk.

55. retssal.dk
Juridisk site med enkel og meget brugervenlig guide til alle danske love.

56. rki.dk
RKI Kreditinformation - hvad sker der, hvis man registreres som dårlig betaler? Og hvordan slipper man ud af registret, hvis først man er havnet her?

57. shareholders.dk
Dansk Aktionærforenings glimrende hjemmeside med mange informationer og interessante links for alle, der interesserer sig for at købe eller sælge aktier og andre værdipapirer.

58. shoplink.dk
Et godt sted at starte, hvis man vil shoppe - portalen forsøger at give et overblik over relevante shoppingsites.

59. skat.dk
Skatteministeriets hjemmeside, hvor man kan læse om de forskellige skatter og afgifter, beregninger af dem m.m. Også informationer om regler for moms, told m.m. når man køber varer via udenlandske netbutikker.

60. so.dk
Studerende online, portal for studerende, vejviser til studierabatter, legater m.m.

61. sport - indexa.dk/sport
Side med masser af links til sportssider.

62. su.dk
SU-styrelsens site med satser, oplysninger om SU-regler m.m Se også www.studielaan.dk

63. sygeforsikring.dk
Sygeforsikringen danmark, oplysninger om dækninger, medlemskab, refusioner m.m.

64. tax.dk
Information om skatter og afgifter, lavet af en jurist og ekspert i skatteret. Er altså ikke en officiel skatteside, men fungerer fint som supplement til skattevæsenets oplysninger.

65. teleprisguide.dk
Telestyrelsen følger udviklingen på teleområdet, herunder priser på forskellige telefoner, internetbrug m.m. og har udviklet dette site, så man ved at taste sit telefon-, mobil- og internetbrug ind kan få opstillet Telestyrelsens bud på den bedste løsning i et eller flere teleselskaber. Meget overskuelig og god information målrettet forbrugerne. Klik ind her, før du vælger eller skifter telefontype og/eller selskab.

66. tv2.dk
Programoversigt for alle tv-kanaler.

67. um.dk
Udenrigsministeriets rejsevejledninger indeholder råd og oplysninger til danske rejsende om en række lande og områder med særlig risiko på grund af krig, fare for terrorisme, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, kriminalitet og lignende. Rejsevejledningerne bygger på oplysninger om og vurderinger af sikkerhedssituationen, som er indhentet bl.a. fra de danske ambassader.


68. valutakurser.dk
Danmarks Nationalbanks oplysninger om valutakurser m.m.

69. wikipedia.org
Wikipedia er et projekt, hvor vi sammen skriver og bruger en encyklopædi. Målet er at lave et komplet leksikon med åbent indhold på alle verdens sprog. Se hvordan du kan skrive med på forsiden for skribenter. Besøg også forsiden for børn og unge og se de nyeste artikler.